Ezt a cikket korábban "címmel informatikai feladatok automatizálása a Windows PowerShell áttekintése." **


Bevezetés és első lépések

PowerShell egy hatalmas termék, különösen, ha figyelembe veszi, hogyan is használt egyéb termékek, például Lync Server, az Exchange és a Windows operációs rendszer. Ez lehet egy kicsit ijesztő, hogy az említett új PowerShell - van egy hatalmas tömb mélyen technikai megbeszélések minden PowerShell számos szempontból, furcsa szokásai és sajátosságai, meg minden. Szóval kezdjük az elején, és megtanulják az alapokat, akár az Ön tulajdonában, vagy esetleg a támogatások egy nagy képzési osztály. Aztán dolgozni vele, és visszatér, hogy megtalálja több. És ha lehet, mit szólnál hozzá, hogy a tudást itt hivatkozás.

A dokumentum célja

A jelen dokumentum célja, hogy segítsen többet megtudni PowerShell és sikeres legyen az alkalmazásával. Ez a dokumentum arra törekszik, hogy pont a legjobb tartalom a weben, hogy lehetővé teszik, hogy elérje ezt a célt.

E dokumentum kereteit

Ez az oldal linkeket tartalmaz, hogy segítsen többet megtudni a Microsoft Windows PowerShell. Ez magában foglalja a PowerShell alapjait, valamint azt, hogyan PowerShell használata a Windows alkalmazások és szolgáltatások. Mindaddig, amíg ez a PowerShell kapcsolatban, megpróbálunk rámutatni hozzá! A dokumentum változata is agnosztikus, és információkat tartalmaz a jelenlegi és jövőbeni változatait PowerShell.

Tanulási PowerShell alapjai

Ez a rész tartalmaz egy listát a mutatók használati útmutatók, hogy megmutatja, hogyan kell elindulni a PowerShell. Egy általánosabb listát azokról a webhelyekről, hogy egyszerűen beszéljünk PowerShell vess egy pillantást az " Essential PowerShell források című részt . "

Útmutatók    

Gyors Referenciaanyagok

Videók Amely PowerShell alapjai

Többet megtudni a PowerShell

Ez a rész tartalmaz egy listát a mutatók használati útmutatók, hogy megmutatja, hogyan kell írni a PowerShell szkriptek előrehaladott vagy mutatókat konkrét témákat.Általános témák

Írás PowerShell parancsmagok

PowerShell Remoting

PowerShell és WMI

Alapvető PowerShell Források

Ismerkedés a PowerShell termék

Kapsz PowerShell, akár teljes terhelés részeként Ablak 7/Server 2008 R2 vagy később, egy add-on (pl. Server 2008 RTM, amely lehetővé tette, hogy töltsön be PowerShell 1. verzió), vagy egy operációs rendszer Patch.

 • A Windows PowerShell 2.0 verzió  - Windows PowerShell 2-es verzió van telepítve a Windows 7 és Server 2008 R2 (bár a Server Core telepítés, ez alapértelmezés szerint nincs telepítve). Az összes többi Windows-verziók (amelyen PowerShel támogatott), akkor le kell tölteni a megfelelő csomagot, és telepíteni. A letölthető fájl tartalmazza a Windows PowerShell 2-es verzió és a WinRM 2.0.

 • PowerShell 2.0 SDK - A Windows PowerShell 2.0 SDK hivatkozás szükséges szerelvények írni parancsmagok, szolgáltatók, hosting és alkalmazások, és ez biztosítja a C # kód minta lehet használni, mint a kiindulási pont, amikor elkezd írni kódot.

 • PowerShell 3,0 CTP # 2 - A Windows Management Framework 3.0 CTP2 ad további frissítéseket a V3 terméket. Mint a CPT 1, telepíthető a Windows 7 SP1 és a Windows Server 2008 R2 SP1. Windows Management Framework 3.0 tartalmazza a Windows PowerShell 3,0 , WMI & WinRM.
 • Microsoft Script Explorer for Windows PowerShell felhasználói útmutató

Oktatóanyagok

Általános tanácsot és útmutatást

A web tartalmaz gazdag tanácsot és útmutatást ad a PowerShell - a tanulás alapjait, a sötét sarkok a legtöbb ember nem megy el. Az alábbiakban a közösség, milyen számok vannak a legjobb általános célú helyre kell mennem a jó tanácsot és útmutatást. Megjegyzés: Egy későbbi szakaszban alábbi linkeket is nyújtunk részletesebb útmutatást készletek körüli PowerShell használatával.

Útmutató téma

Biztonság

Ez a szakasz a biztonsággal kapcsolatos tartalom. Helyezze linkek blogbejegyzések, a fórumüzenetek vagy a Microsoft biztonsággal kapcsolatos tartalmi és PowerShell

Megjegyzés: Néhány hivatkozik erre származott a PowerShell Security Survival Guide

Kezelés

Ez a szakasz a tartalom kezelésével kapcsolatos. Helyezze linkek blogbejegyzések, a fórumüzenetek vagy a Microsoft kapcsolódó tartalom menedzsment és PowerShell.

Művelet

Ez a szakasz a tartalom műveletekkel kapcsolatos. Helyezze linkek blogbejegyzések, a fórumüzenetek vagy a Microsoft tartalmat kapcsolatos műveletek és PowerShell.

 •  (Nincs még)

PowerShell szkriptek forrásai

Számos letéteményesei PowerShell szkriptek minta. Néhány nagyon egyszerű, és mindössze egy vagy két bizonyítják sajátos vonásait egy osztály vagy COM objektum, míg mások gazdagabb és teljesebb értékű és nem több. De minden lehet igazítani, módosítani, és a tőkeáttételes.

 • TechNet Script Center Repository Script : kell rögzíteni valamit, mint most? Keresés hogy az egyik Windows PowerShell parancsfájl vagy VBScript scriptet, ami innen az elakadást. Ön is hozzájárulhat a saját szkripteket.
 • PoshCode Script Raktár  - PoshCode egy tároló a Windows PowerShell szkriptek ingyenes a nyilvános használatra. Ahogy a dolgok hasznosak, kérjük, adja vissza a közösségnek.
 • A Windows Script PowerShell.Com Könyvtár  - nagy script könyvtár ezt a Windows PowerShell közösségi oldalon.
 • PshScripts Blog  - Thomas Lee Windows PowerShell-szkriptet blog (plusz egy teljes készlet letölthető scriptek ).
 • PowerShell-keret  - A PowerShell keretrendszer teszi futó PowerShell szkriptek egyszerű. Ez lehetőséget biztosít az interaktív vagy nem interaktív futtatásához egy egyszerű módon. Ez egy űrlap alapú felület a böngészés és a parancsfájlok, és a tiszta keretet szkriptek írása.

PowerShell modulok és modul Orientációs

A közösség már egy gazdag forrás, amely modulok kezelésére szempontból a Microsoft termékek. Ezek felbecsülhetetlen Ez a szakasz meghatározza a legfontosabb kiegészítő modulok és kapcsolatot biztosít a további útmutatást nyújtson a használatuk.

PowerShell-GUIGrafikus felhasználói felületek, amelyeket épülő PowerShell. Ők építették a különböző módszerek, beleértve WinForms, WPF, WPK, és a PowerShell modul Show-UI.

Harmadik fél parancsmagok

Windows PowerShell parancsmag referencia anyagok

További források PowerShell

Orientációs típusok

Hogyan PowerShell-egy témára

PowerShell videók 

Közösségi források

Windows PowerShell blogok

Angol nyelven:
Microsoft Corporation blogok MVP blogok

Közösségi blog

Megjegyzés: lehet kapni az összes Windows PowerShell hozzászólás ezekből English Language blogok  egy helyen  (és mint  egy rss feed ).

Francia:
Az arab:
Az orosz:
A török:
A Német (Deutsch):

Fórum

A Német (Deutsch)

Hírcsoportok

User Group

Social Networking 

Twitter
Facebook

Könyvek

Német könyvek

Windows PowerShell képzés

A Microsoft TAG ebben a témában

Itt van a home.aspx segítségével hagyd mobil felhasználók közvetlenül beolvasni ezt a témát, hogy okostelefonokon:

Microsoft Tag ehhez az oldalhoz

Lásd még

Visszajelzés és tennivaló ezen útmutatóban

Itt van egy lista a javasolt témák fontossági sorrendben. Kérjük, adja hozzá saját / beállítás elsőbbséget élvez.

 1. Az első lépések (Kezdő Information).
 2. Speciális Scripting
  1. Írás Funkciók
  2. Modulok létrehozása
  3. Kivételkezelés
  4. Fakitermelés
 3. Minőségi jellemzők
  1. Biztonság
  2. Kezelés
   1. Remote Management (Távoli Jobs, Remote Shell)
    1. Távoli képességek: a különbség a V1 és V2 távelérési
    2. Tippek és trükkök a PS optimális Remoting (WinRM paraméterek?)
   2. Munka WMI
   3. Munka AD
  3. Művelet
   1. Monitoring
   2. Olvasás Eseménynapló
 4. Enterprise Readiness
  1. Script vezetés / verziókövetés
  2. Telepítési eljárások
 5. Forgatókönyvek
  1. Felhasználó befizetés - például - AD + Exchange-
  2. Alkalmazások telepítését - például - az IIS + SQL
 6. Termék API Mutatók / Best Practices
  1. Csere
  2. SCCM
  3. SCVMM
 7. Fejlesztői feladatok
  1. Írás parancsmagok
  2. Írás ISE bővítmények   
 8. Hibaelhárítás
 9. Távoli képességek: a különbség a V1 és V2 távelérési
 10. Tippek és trükkök a PS optimális Remoting (WinRM paraméterek?)
 11. PowerShell parancsmagok az MS termékek: Tőzsde - SCOM - SCVMM ....

 ** Megváltoztattam a címet a márka-alapú (Survival Guide) címet a feladat alapú cím = megfigyelni a hatást oldalletöltések és felfedező. Ez a különleges kísérlet eredményeként jelentős csökkenését oldalletöltést. Szóval változott vissza. Mert ez az a fajta dolog, amit tehetünk a wikiben :-)