List of Resources on Windows 7 Optimization for VDI (nb-NO)

List of Resources on Windows 7 Optimization for VDI (nb-NO)

Det er en vanlig praksis å optimalisere en Windows 7 virtuell maskin (VM) mal (eller bilde) spesielt for VDI bruk. Vanligvis vil slike tilpasninger inkluderer følgende.

  • Minimer fotavtrykk, f.eks deaktivere enkelte funksjoner og tjenester som ikke er nødvendige når OS er brukt i "tilstandsløs" eller "non-persistent" modus. Dette gjelder spesielt for disk-intensive arbeidsmengder siden disk I / O er en vanlig flaskehals for VDI distribusjon. (Spesielt hvis det er flere VMer med de samme I / O mønstre som er betimelig justert).
  • Lås ned brukergrensesnitt (f.eks optimalisere for spesiell oppgave arbeidere).

 

Med det sagt at visse praksiser er ganske diskutabelt og varierer mellom faktiske reelle distribusjoner. Eksakt valg om å deaktivere dette eller den bestemte komponenten avhenger av kundens krav og VDI bruksmønstre. F.eks i personlig virtuelle desktop scenario det er mye mindre ting å deaktivere siden maskinen ikke er helt "statsløs". Noen kunder avhengige av bestemte UI funksjoner og andre kan relativt lett bytte dem ut på grunn av ytelse eller standardisering (og dermed forbedre supportvurdering og potensielt sikkerhet). Dette er en av de viktigste grunnene til at Microsoft ikke publiserer noe "VDI Tuning" guide offisielt.

Selv om det finnes en rekke slike papirer og med verktøy publisert enten av samfunnet eller tredjeparter. Denne Wiki side er rettet til å tjene som en konsolidert og omfattende liste over slike ressurser.

 

Utgiver Type Tittel Kommentar
Microsoft Remote Desktop Services (Terminal Services) Team  Blog Customize RDP settings for Virtual Desktops  Grunnleggende informasjon med detaljerte normative trinn.
Microsoft Remote Desktop Services team Skript Configure Guest OS for Microsoft VDI (VB Script)  , Configure Guest OS for Microsoft VDI (Windows PowerShell Script) Konfigurer Guest OS for bruk med Windows Server 2008 R2 VDI.
“The Deployment Guys”  (Microsoft Consulting Services, MCS) Verktøy VDI Optimizer  Verktøyet kalles VDI Optimizer ut et VBScript (basert på valgene du gjør i GUI-grensesnittet), som deretter kan brukes til å gjelde ytelse og konfigurasjonsinnstillinger til bilder som vil bli distribuert via VDI plattformer - dette er spesielt nyttig hvis du bruker MDT 2010 for ditt bilde engineering prosessen som VBScript kan boltet inn i oppgaven sekvensen med en Run Command Line oppgave.
Citrix Systems, Inc.  Teknisk dokument Citrix XenDesktop—Windows 7 Optimization Guide for Desktop Virtualization  Windows 7 optimaliseringer identifisert innen dette dokumentet er ment å gi en mer responsiv desktop for brukerne.
Disse konfigurasjonene vanligvis tilføre verdi av bedre brukeropplevelsen og øker systemets ytelse. For eksempel, noen av endringene optimalisere brukeropplevelsen ved å muliggjøre raskere pålogginger, redusere unødvendig ledetekster, og raskere skjermen oppdateringer. Andre optimalisere ytelse og øke skalerbarhet ved å redusere unødvendig prosessor, minne, disk og nettverk.
VMware, Inc.  Teknisk dokument VMware View Optimization Guide for Windows 7  Denne veiledningen gir administratorer med nødvendig informasjon
å lage en standard bilde av Windows 7 utnytte Microsoft Deployment Toolkit eller ved å benytte en
script-basert tilnærming for å optimalisere en tradisjonelt installert Windows 7 virtuell maskin. den anbefalte
konfigurasjonsinnstillinger optimalisere Windows 7 for å forbedre den generelle skalerbarhet og ytelse innenfor en
VMware View Virtuell Desktop Infrastructure.
Den første delen av papiret skal diskutere den generelle prosessen med optimalisering og optimalisering hjelpemidler forutsatt.
I neste avsnitt, er steg-for-steg prosessuell veiledning gis for begge metoder for optimalisering. etterpå
Windows 7 Operating System Tilpasninger avsnittet gir bakgrunnsinformasjon om den spesifikke
optimalisering og teknikker som brukes ved optimalisering hjelpemidler.
Project Virtual Reality Check  (Prosjekt VRC er en felles samarbeidsselskap mellom Logg inn Konsulenter og PQR) Teknisk dokument Project VRC Phase III  (gratis registrering kreves) I dette tekniske dokumentet for Windows XP og Windows 7 er mye sammenlignet. Spesielt er I / O oppførselen til Windows XP og Windows 7 undersøkt i detalj. Ved å evaluere de ulike fasene av en stasjonær arbeidsbelastning, er helt ny innsikt gitt. Mange beste praksis er tilgjengelig for å optimalisere Windows 7. Prosjekt VRC utført tester med standard optimaliseringer konfigurert av VSI (omtalt i dette dokumentet som "VSI optimaliseringer ') og ytterligere optimalisering beste praksis som er spesifikk for Windows 7 (omtalt som" VRC optimaliseringer'). Både fra en I / O og VSImax (maksimal kapasitet) perspektiv, viste disse 'VRC optimaliseringer' til ha en betydelig positiv effekt.
Quest Software, Inc  Verktøy Quest vWorkspace Desktop Optimizer
Et GUI og kommandolinje-verktøy for å optimalisere ett Windows bilde for bruk i vWorkspace (eller noen VDI distribusjon). Foreløpig er det 40 optimaliseringer. Du kan legge til dine egne optimaliseringer ved å redigere konfigurasjonsfilen av av quest vWorkspace Desktop Optimizer.

Andre språk

Denne artikkelen er også tilgjengelig på følgende språk

Leave a Comment
  • Please add 5 and 1 and type the answer here:
  • Post
Wiki - Revision Comment List(Revision Comment)
Sort by: Published Date | Most Recent | Most Useful
Comments
  • Tord G.Nordahl edited Original. Comment: updated other languages

Page 1 of 1 (1 items)
Wikis - Comment List
Sort by: Published Date | Most Recent | Most Useful
Posting comments is temporarily disabled until 10:00am PST on Saturday, December 14th. Thank you for your patience.
Comments
  • Tord G.Nordahl edited Original. Comment: updated other languages

Page 1 of 1 (1 items)