How to Become an Exchange MVP (nb-NO)

How to Become an Exchange MVP (nb-NO)

Hvordan blir jeg Exchange-MVP?

Dette er et spørsmål som både dagens Exchange MVPer og Microsoft-ansatte får ganske ofte. Faktum er, det er egentlig ikke noe svar på dette spørsmålet.

Inntroduksjon

MVP prisen anerkjenner eksepsjonelle tekniske samfunnsledere fra hele verden som frivillig deler sine dype og reelle kunnskap om Microsoft-teknologi med andre.

Potensielle MVPer blir nominert av andre tekniske medlemmer, nåværende og tidligere MVPer og Microsoft personell som har registrert sitt lederskap og sin vilje og evne til å hjelpe andre gjør det meste av deres Microsoft-teknologi.

For å motta Microsoft MVP Award, MVP nominerte gjennomgår en streng vurdering prosess. Et panel som inkluderer medlemmer av MVP teamet og Microsoft varegrupper evaluerer hver forvalterens teknisk ekspertise og frivillige leder for miljøet bidrag for de siste 12 månedene. Panelet vurderer kvalitet, kvantitet, og graden av påvirkning av MVP forvalterens bidrag. Aktive MVPer får samme grad av kontroll som andre nye kandidater hvert år.

MVPer er uavhengige av Microsoft, med egne meninger og perspektiver, og er i stand å representere synspunktene til de medlemmer med hvem de engasjerer hver dag.

 


 

Tips for å bli en Exchange MVP

Det er ingen gyllen oppskrift å følge for å oppnå MVP-utmerkelsen på i Exchange, men følgende liste over aktiviteter kan bidra til å forbedre sjansene for å bli nominert

:

  • Være aktiv i Exchange-forumene. Hjelp dine kolleger i nettfora. De mest populære Exchange-relaterte fora er de på Microsoft TechNet (du finner de

  • her og her) og MSExchange.org. Begge blir overvåket for potensielle MVP nominerte av både nåværende MVPer samt Microsoft personell.
  • Del din kunnskap via blogger og artikler. For å se hvor eksepsjonell du er når det kommer til Exchange, du være synlig. En god ide er å dele tips og triks med dine kolleger via en blogg eller ved å skrive artikler. Men vennligst ikke tror du vil tjene MVP award bare ved å blogge Exchange-innhold som opprinnelig forfattet av andre individer eller ved å blogge Exchange-relaterte nyheter. Du må skape din egen unike innhold.
  • Snakk på konferanser og / eller Exchange brukergrupper. En annen måte å vise du er eksepsjonell når det kommer til Exchange er å levere økter i lokale Exchange brukergrupper eller på konferanser som Microsoft TechEd  eller Exchange Connections.
  • Ta ledelsen. Ikke bare snakke for lokale brukergrupper er ressurs, også starte en brukergruppe selv eller bli som leder for miljøet Organiser begivenheter selv, nå ut til off-line fellesskap.

 


Eksterne lenker

Andre språk

Leave a Comment
  • Please add 5 and 7 and type the answer here:
  • Post
Wiki - Revision Comment List(Revision Comment)
Sort by: Published Date | Most Recent | Most Useful
Comments
  • Tord G.Nordahl edited Original. Comment: added more links and fixing layout

Page 1 of 1 (1 items)
Wikis - Comment List
Sort by: Published Date | Most Recent | Most Useful
Posting comments is temporarily disabled until 10:00am PST on Saturday, December 14th. Thank you for your patience.
Comments
  • Tord G.Nordahl edited Original. Comment: added more links and fixing layout

Page 1 of 1 (1 items)